Sayfalar

Oğlak Burcu (13 Haziran Pazar 2010)


Yakında hedeflerinize biraz daha yakınlaşacaksınız. Uzaktaki sevdiklerinize karşı duyduğunuz özlem, önümüzdeki günlerde hasret gidermelerle hafifleyecek. Sevecen bir insansınız. Bu yanınız sizi kolay dost sahibi yapıyor. Bugün sevineceğiniz bir konuğunuz var. Onunla birlikte geleceğinize dair bazı planlar içine girebilirsiniz.



Aşk Yaşamı: Sevgilinize daha yakınlaşmak, problemlerini paylaşmak isteyebilirsiniz. Bu akşam bunun için çok uygun olabilir. Onun, kendi iş hayatındaki problemlerinin stresiyle değişebileceği kaygınız, çok anlamlı değil.

İş Yaşamı: İşte yaşadığınız bir gerilim, iş dışında da peşinizi bırakmıyor. Bu gerilimi çözene kadar iş dışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi görünüyor. Bugün iş arkadaşlarınızdan biriyle özel bir yakınlaşmanız olabilir.

Para Durumu: Bugünlerde umut bağladığını gelişmelerde, bir miktar daha paraya ve biraz daha katılıma ihtiyaç var. Hiç planlamadığınız harcamalarla yüz yüze gelebilirsiniz. Bu sizi endişelendirecek.

Dikkat: Tepki göstermekten ve düşüncelerinizi açıklamaktan kaçınmamalısınız. Sabırlı davranarak çıkarlarınızı etkileyebilecek olumsuz birçok planı bozabilirsiniz.

Hiç yorum yok: