Sayfalar

Yay Burcu (13 Haziran Pazar 2010)


Sorunlarınızın birçoğunun dert edilmeyecek şeyler olduğunu biliyorsunuz. Bir kısmını oluruna bırakmanız zarar getirmeyecek. Aile ilişkilerinizde daha sağlıklı diyaloglar geliştirme çabalarınız, önümüzdeki günlerde karşılığını verecek. Bugün iyimser yaklaşımlarınız, küçük ayrıntılarda boşuna boğulduğunuzu ortaya çıkartabilir.



Aşk Yaşamı: Eleştirel düşüncelerinizin hiç olmazsa bir kısmını, çok açığa vurmamanızda yarar var. Karşılıklı saygının ilişkide bir önkoşul olduğuna inanırken, şans tanıma konusunda biraz eksiklik gösterebiliyorsunuz.

İş Yaşamı: Çalışma arkadaşlarınızla uyum ve dayanışma içindesiniz. Kafanıza takmaya değer bulmadığınız bazı ilişki problemleri var. İş bağlantılarınıza yönelik ikna çabalarınızda olumlu neticeler alacaksınız.

Para Durumu: Bir yakın dostunuza küçük bir sorununda maddi destek vereceksiniz. Paranızın idaresinde yetkin olmanız ve cömertliğiniz, bu sıralar size yeni saygın dostluklar kazandırabilir.

Dikkat: Kimi zaman kendinizi anlatmakta zorlanıyorsunuz. Bir konudaki yaklaşımınız sizinle ilgili değerlendirmelerde sorulara yol açabilir.

Hiç yorum yok: