Sayfalar

Kova Burcu (13 Haziran Pazar 2010)


Yakınlarınızla birlikte önümüzdeki günlerde eğlenceli bir kalabalığınız var, sizi biraz masrafa sokabilir. Günün ilerleyen saatlerinde, önlemeye çalışacağınız bir hareketlilik var. Bu hareketliliğin içinde belli belirsiz bir gizlilik söz konusu. Bazı dostluklarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Meraklı kişiliğinizle yine bir şeylerin peşine düşeceksiniz.



Aşk Yaşamı: İlişkiyi başlatıp başlatmamakta son derece kararsız görünüyorsunuz. Çekingenliğinizin anlaşılır sebepleri var, ama kaybettiğiniz zaman siz farkına olmadan bir şeyleri soğutabilir.

İş Yaşamı: Akşama yakın saatlerde alacağınız haberler, bazı kökten kararlar almanıza neden olacak. Aldığınız bir işi sonuna kadar götürüyorsunuz. Bu özelliğiniz çok takdir ediliyor.

Para Durumu: Bugün ilk girişiminizi yapabilir ve gereksindiğiniz desteği edinme yolunda bir adım atabilirsiniz. Bu konuda krediniz sınırsız gibi. Geleceğe dönük parasal endişelerinizi, isabetli kararlarla yok edeceksiniz.

Dikkat: Sizden açık olmanız bekleniyor, bunu bekleyenlerin haklı olduğunu anlamalısınız. Bazı görüşlerinizi tartışmaya kapalı olarak sunuyorsunuz.

Hiç yorum yok: