Sayfalar

Terazi Burcu (13 Haziran Pazar 2010)


Bugün sizin için geliştirici olacak bir fikir tartışması yaşayacaksınız. Bazı olumlu etkilenmeler, yapmak istediğiniz şeyleri bir süre daha ertelemenizi gerektirebilir. Yakınlarınızdan biri sizin için şu sıralar daha anlamlı hale gelecek. Sorumluluklarını bilen birisiniz. Ama yakın çevrenizin sizinle ilgili değerlendirmelerini dikkate alarak daha etkileyici davranmanız gerekiyor.



Aşk Yaşamı: İçinizdeki duyguları tutkuya dönüştürmek üzeresiniz. Aklınız şu sıralar sürekli onda, ama endişe etmenize hiç gerek yok. Sizden uzakta da sizi düşüneceğinden emin olabilirsiniz.

İş Yaşamı: İş ilişkilerinde kazanmaya çalıştığınız insanlar, temponuza ayak uydurmakta zorlanabilirler. Önümüzdeki günlerde iş konulu yeni yolculuklar söz konusu, hazırlıklı olmalısınız.

Para Durumu: Son günlerdeki ödemeleriniz sizi çok bunaltmış görünüyor. Vaktiyle ne kadar gereksiz harcamalar yaptığınızı düşünüyorsunuz. Bugün bu konuda bazı kökten kararlar alacaksınız.

Dikkat: Her görüşme talebini olumlu karşılamalısınız. İş konularında önemli kazanımlar elde edebileceğiniz randevularınız olabilir.

Hiç yorum yok: