Sayfalar

Akrep Burcu (13 Haziran Pazar 2010)


Bir arkadaş topluluğu içinde büyük mutluluklarınız var. Topluluğun bireyleri sizin için ayrı bir değer taşıyor. Aile içinde çok önemli bir karar vermeniz gerekebilir. Kafanızın karışık olduğu bir gününüzdesiniz, özel bir konuda size aktarılan bilgilerin doğruluğundan emin olmaya çalışacaksınız. Sonraya ertelediğiniz bazı problemler gündeminizden çıkmayabilir.



Aşk Yaşamı: Anlamsız büyütülen problemlerden gerekli dersleri çıkarmış görünüyorsunuz. Yeniden beraberlik kararınızın memnuniyetini dostlarınız da paylaşıyor.

İş Yaşamı: Epeyce bir zamandır büyük bir yoğunluk içindesiniz, kendinizi dinlendirmeyi düşünmelisiniz. Gününüzü daha anlamlı hale getirecek övgüler alabilirsiniz.

Para Durumu: Bir araya getirdiğiniz parayı kullanacak yer ararken, kişisel öngörülerinizin yeterli olduğu düşüncesinden sıyrılmalısınız. Birkaç arkadaşınızın sizi etkilemeye yönelik fikirleri yararlı olabilir.

Dikkat: Ayrıntılara dikkat etmenizin karşılığını göreceksiniz. Takıldığınız birtakım detaylar, bugünlere zamanladığınız sonuçlar üzerinde etkilerini gösterecek.

Hiç yorum yok: