Sayfalar

Yengeç Burcu (13 Haziran Pazar 2010)


Akşam üzeri bir görüşme yapacak ve kendinizi huzurlu hissedeceksiniz. Bu görüşmede birçok konuda fikriniz değişebilir. Alışkanlıklarınızın dışına çıkmanız ve yeni şeyler öğrenmeniz için değişik seçeneklerle yüz yüze gelebilirsiniz. Bir konuyla ilgili bir kararsızlık yaşamanız söz konusu, temkinli davranmak isteyecek, yakınlarınıza danışacaksınız.



Aşk Yaşamı: İçinizdeki bugünkü coşkuyu açıklarken yaşayacağınız ifade güçlüğü, partnerinizde birtakım sorular uyandırabilir. Olası sıkıntılı bir akşamın nedenleri arasında sizin payınız daha büyük olacak.

İş Yaşamı: Uzun süredir su yüzüne çıkmayan ama sizi içten içe rahatsız eden bir konu, bugün gündeme gelebilir. Bugünkü iyimserliğinizi işinizde de kullanmanızda yarar var, bazı olumsuzlukları başka türlü değerlendirebilirsiniz.

Para Durumu: Bu sıralar duygusal konular sizin için daha ön planda olduğu için mali sorunlarla pek uğraşmıyorsunuz. Küçük bir ödemeniz size hatırlatılacak. Bu nedenle biraz keyfiniz kaçabilir.

Dikkat: Bir konu karşısında soğukkanlı ve dikkatli olmanız gerekebilir. Acele karar verme durumunda kalacağınız gelişmeler içinde kalabilirsiniz.

Hiç yorum yok: