Sayfalar

Yay Burcu (11 Haziran Cuma 2010)


Sevgili Yaylar bugün itibariyle yöneticisi olduğu İkizler burcunda seyrine başlayacak Merkür gezegeni, partnerinizin ilişkinizle alakalı konularda neler düşündüğünü size yansıtmaya çalışacağı bir süreç olarak dikkat çekicidir. Bu düşünceler kimi zaman sizin hayata bakış tarzınızla zıtlık oluşturabilir. Ancak oldukça faydalıdır. Bu durumda yapılması gereken her iki kişinin de dengeli bir paylaşımda bulunmak üzere akıllı hareket etmesidir. Bu süreçte onun fikirleri oldukça hızlı bir şekilde değişebilir, sizinle sürekli bağlantı kurmaya ve konuşmaya çalışabilir. Ve her bağlantıda farklı bir bakış açısıyla karşınıza çıkabilir. Bu kafanızı karıştırabilir.
Bunun nedeni ikilemde kaldığı bazı konular yüzünden olabilir. Bu konuları düşünürken iki farklı seçenek arasında bocalıyor gibidir. Hangi kararı vereceğini bilmediğinden net bir şekilde konuşmayabilir. Duygusal davranmaz, yaşadığı ilişkiyi, kuralları ve yapması gerekenleri kendi mantık ölçüsü içinde incelemeye çalışabilir.



Bir yandan sizin adınıza düşünür diğer yandan kendi adına. Belki de aklında başka şeyler vardır fakat bir size yönelir sonra başka bir yöne. Problemlerinizi mantıklı yaklaşımlarda bulunarak çözmeniz en doğrusudur. Oturup konuşun, sorunlarınızla ilgili neler yapabilirsiniz bunu belirleyin. Bu süreçte başlayan yeni ilişkilerde ise, lütfen karşınızdaki kişiyi iyi gözlemleyin, onu tanımaya çalışın. Bilinçli davranın. Sözleriyle sizi etkilemesine izin vermeyin. Hakkında bilgi toplayın. İş ortaklarınızla aranızdaki her türlü alışverişi tekrar gözden geçirin. Bilinçli ayarlamalarda bulunun, eksikleri saptayın ve neler yapabileceğinizi düşünün.
Hızlı, aktif ve enerjik bir gün dileğimle,

Hiç yorum yok: