Sayfalar

Oğlak Burcu (15 Haziran Salı 2010)


Sevgili Oğlaklar karşıt burcunuzda ilerlemesini sürdürmekte olan Ay etkisi altına yeni bir haftaya adım atıyoruz. Ancak diğer burçlara yazdığım gibi bugün başlayan Venüs Aslan burcu dönemi gayet önemli. 9 Temmuz tarihine kadar devam edecek bu enerji, maddi konularda çıkarlarınızı kollama anlamında değerlidir.  Kişisel ayrıcalıklarınızı yani yetenek veya popülerliğinizi maddi kazanımlar elde etmek yolunda rahatlıkla ortaya koyabileceğiniz bu tarihlerde, mülkiyetçilik duygunuz da oldukça yoğundur. Ortak gelirler konusunda, yani eşiniz, iş yaptığınız kişiler, parayla alakalı bağlantınız olan kişi ve kurumlardan elde ettiğiniz gelirler anlamında bütçenizi aşacak şekilde harcamalarda bulunmamanız gerektiğinin işaretidir.


Çünkü böyle seyir zamanlarında kişinin egosu fazlasıyla baskındır. Bu nedenle, maddi yönden diğer tarafa göre baskın çıkmaya çalışabilirsiniz. Eğer iş ortaklarınızla, eşinizle veya farklı meseleler nedeniyle parasal işleriniz umduğunuz gibi gitmiyorsa doğal olarak Venüs Aslan burcu etkisi altında tepkisel davranabilirsiniz.  Benim tavsiyem kimle maddi alışverişiniz varsa bu tarihlerde hem hesabınızı iyi yapmalı hem de açık ve dürüst şekilde davranmaya dikkat edilmelidir.
Günün bir başka önemli etkisi, saat 20:20 itibariyle Venüsün Uranüsle yapacağı görünümdür.  İlginç ve sıradışı yollarla veya yaratıcılık gerektiren işler aracılığıyla para kazanmanız anlamına gelir ki, bu paraları önce borçlarınız daha sonra da gereksinimleriniz için bir kenara ayırmanız yararlıdır. Bankalarla alakalı kredi başvurularınızda özellikle dikkat etmeniz gereken nokta bütçeniz sınırları dışına çıkmamanızdır. Kaynak elde etmek adına düşündüğünüz planların gerçekleşmesi aşamasında bazı terslikler, gecikmeler oluşmaması için en başından önleminizi alınız. Kimlerle iş yapıyorsanız paranızı peşin veya bir kısmını almanız faydalıdır . Kesinlikle yabancılarla alakalı işlerde paranızı almadan hizmet etmeyiniz. Mali konularda iş yerinizle olabilecek görüşmelerde dikkatli olunuz. Sözleşme yenilenmesi durumu varsa, parayla ilgili maddeleri iyice gözden geçiriniz. Harcamalarınıza dikkat ediniz, vergilerinizi zamanında ödeyiniz. Kredi kartınıza sahip çıkınız. Kimseyle paylaşmayınız. İnternet yoluyla yapılacak alışverişlere dikkat ediniz. Online bankacılık işlemlerini yaptığınız bilgisayarınızı şifre altına alınız. Önemli evraklarınızı saklı tutunuz.  İhtiyaç dışı harcamalarda bulunmamaya gayret ediniz. Kimseye güvenerek bir borcun altına girmeyiniz. Evli iseniz eşinizin para konusundaki tutumuna dikkat ediniz. Neden bu kadar tedbirli olmanızı istiyorum. Çünkü 6-10 Temmuz tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyen Venüs para evinizdeki Neptünle karşıtlık oluşturacak. Biz şimdiden dikkat edersek o tarihlerde aldanmamış oluruz. Beni temkinli biri olarak görebilirsiniz. Ancak danışmanınız olarak iyiliğinizi düşünmek durumundayım.

Hiç yorum yok: