Sayfalar

Ikizler Burcu (13 Haziran Pazar 2010)


Bugünlerde ilişki konularında yeni kazanımlar söz konusu olabilir. Bu akşam arkadaşlarla bir araya gelme ihtiyacı duyabilirsiniz. Hayat dolu biri oluşunuz, arkadaş çevrenizde de bir canlılık kaynağı oluyor. Bazı önemli konularda şansınıza dayadığınız umutlar, etrafınızdakileri şaşırtıyor. Başka konulardaki umutlarınızı da onlar kadar diri tutabilirsiniz.



Aşk Yaşamı: İlişkinizde kendinizi bağlanmış hissettiğiniz konulara fazla tepkimecilikle yöneliyorsunuz. Kendinizi daha özgürleştirme arzunuz, yine karşılıklı anlaşmalara bağlı. Tek taraflı davranamazsınız.

İş Yaşamı: Düzen ve disiplin konularında katı ve ödünsüzsünüz. Zararsız ya da önlenebilir küçük zaaflara biraz daha esnek yaklaşabilirsiniz. Önümüzdeki günler içinde sizin olumlu anlamda ön plana çıkabileceğiniz bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Para Durumu: Tasarruf konularında biraz gevşeksiniz, ama bugünlerde edinme ihtiyacı duyacağınız gelişmeler olabilir. Kazancınız güvenli bir yaşam için oldukça elverişli. Ama birçokları gibi sizde yarın kaygısı taşıyorsunuz.

Dikkat: Temkinli olmanız iyi bir şey ama bir konuda size verilen güveni karşı tarafa kolay, kolay veremiyorsunuz.

Hiç yorum yok: