Sayfalar

Boğa Burcu (15 Haziran Salı 2010)


Sevgili Boğalar, Yengeç burcunda ilerlemesini sürdüren Ay gezegeninin duyarlı etkileri altında yeni haftaya adım atmaktayız. Ancak bugünün asıl önemli enerjisi Venüsün Aslan burcunda 9 Temmuz tarihine kadar devam edecek ateşleyici yansımasıdır.

Bu yüksek enerji,
aşkın gücünü yüreğinizin içinde hissetmenizi sağladığı gibi, ev sınırlarınız dahilinde kral ve kraliçeliğinizi ilan etmeniz anlamına gelebilir. Bu dönemde, dışarıdaki o sakin ve sessiz halinizin tam tersine kendi ortamınızda deyim yerindeyse Aslan kesilirsiniz. Yükselen güven duygusunun size tanıdığı ayrıcalıklar, kimilerince abartılı bulunsa da, yaşadıklarınızdan edindiğiniz tecrübeler doğrultusunda kimseye taviz vermeye niyetiniz yoktur. Kimileriniz bu süreçte ilişkilerde, zor kadın veya zor adamı oynarken, bazılarınız karşınızdaki kişinin gücü ve önemine göre tavır almayı tercih edebilir. Genelde benim kişisel haritalarda gözlemlendiğim bu enerji altında, genel olarak Boğaların hakimiyeti ellerinden tutmaktan yana davrandıklarıdır. Bilinçaltınızdaki tüm isteklerin, gereksinimlerin ve aşk anlamındaki kökleşmenin tam olarak gerçekleşmesi için bu süreçte yanınızda olan kişinin veya karşınıza çıkacak insanın öncelikle ruhunuzu ele geçirmek için uğraşması gerekecektir.

Bu ise öyle kolay bir şey değildir. Bir Boğa güzellikleri yaşamak için sabırla bekleyebilir. Bu kadar bekledikten sonra kendini kolayca ele vermemesi normaldir. Ancak o güçlü inadınızın da farkındayım. Kaldı ki yönetici gezegeniz Venüsün Aslan gibi kendine güveni temsil eden bir burçta ilerlemesi sakin ve ılımlı davranmak istemediğinizi göstermektedir. Yani artık, yaşamınız için gerekli olan değerleri korumanız veya sahip olmak adına daha coşkulu davranacağınız açıktır. Sizinle olmak isteyen veya sizinle huzur bulmak isteyen insanın da bu değerlere saygı duyması, kabullenmesi ve sizi desteklemesi gerekecektir. 9 Temmuz tarihine kadar devam edecek Venüs Aslan burcu süresince, duygusal ve ruhsal açıdan kendinizi ön plana alarak ilişki kurmak isteyeceğinizi söyleyebilirim.

Hiç yorum yok: