Sayfalar

Boğa Burcu (13 Haziran Pazar 2010)


Bugün, beklemediğiniz sürpriz hoşluklarla büyük bir koşuşturma içine girebilirsiniz. Bu koşuşturma. size bilmediğiniz yeni eksik yanlarınızı gösterecek. Bir arkadaş ilişkinizdeki aile içi problemler, aileye yakınlığınız nedeniyle sizi doğrudan ilgilendiriyor. Ama bu ilgiyi kesmek zorunda kalacaksınız. Birtakım konularda kendinizle yeniden tanışabileceğiniz bir gün.



Aşk Yaşamı: Akşamki tartışma bazı izler bırakmış gibi. Son zamanlarda sıklaşan tartışmaların lüzumsuz olduğunu düşünüyorsunuz. Onu anlamak için belki biraz daha çaba harcamanız, biraz daha birlikte olmanız gerekiyor.

İş Yaşamı: Bugün bir iş görüşmesi randevusu alacaksınız. Bu görüşmeyi fazla istekli karşılamayacaksınız. İş yaşamınızda rahatsız edici bir tatminsizlik yaşamıyorsunuz. Ama yine de pek huzurlu görünmüyorsunuz.

Para Durumu: Ciddi para sıkıntılarınız yoksa da, ödemeleriniz biraz sizi bunaltıyor. Akraba bağları içinde bir para meseleniz var. İlgili görünmüyorsunuz, ama içinde olmanızda fayda var.

Dikkat: Bir boşluğa düştüğünüzü hissedebilirsiniz. İletişim konularında, ilgi alanlarınızı yeniden belirleyip şekillendirmeye ihtiyacınız olacak.

Hiç yorum yok: