Sayfalar

Aslan Burcu (24 Haziran Perşembe 2010)


Aslan burcu 24 Haziran 2010 yorumu


Sevgili Aslanlar güne, Akrep burcunun son derecelerinde ilerlemekte olan Ay etkisi altında başlamaktasınız. Saat 18.33 olana dek devam edecek enerjiler altında sizi kıskaç altına alan durum veya kişileri kendi içinizde sorgulayabilir, madem ki huzurum yok, o zaman bu gidişe bir dur demeli ve  esaslı bir şekilde mücadeleye girişmeliyim diye düşünebilirsiniz. Bu mücadele alanı kimileriniz için evidir, bazılarınız için iş alanıdır. Fakat asıl önemlisi sizin kendi içinizdeki gücün uyanışıdır. İşlemeyen ne varsa gözden geçirilmeli, ileriye gitmek mümkün değilse o zaman bu duruma mutlaka bir çare bulunmalı diye düşünebilirsiniz.  Tabi ki Ay Akrep burcu seyir günlerinde böylesi bir iktidar tutkusu, dönüşüm isteği normaldir. Fakat bu isteğin ne kadar kalıcı ve tutarlı olacağı, süresi hakkında gerçekçi bir gözlemde bulunulması lazımdır.

Saat 18:33-21:11 arasında Ay gezegeni boşlukta olacaktır. Hem yukarıdaki konu hem de birazdan açıklayacağım mevzular üzerinde sakin olmak, ani kararlar vermemek lazımdır. Diğer etki,  beraberliğinizle ilgili konularda önem arzeder. Söz gelimi partneriniz ve siz  hayalleriniz ve beklentileriniz için elele  mücadele vermektesinizdir. Bu mücadele kimi zaman kendi içinizde, bazen de dışa karşı sizleri zorlamaktadır. Bir diğer örnek, aranızdaki paylaşımda aksayan bir çok nokta vardır. Partneriniz gerçekçi düşünmekte zorlanıyordur. Ve kimi zaman olayları çarpıtarak farklı konuşuyordur. Bu ise sizi rahatsız etmektedir. Hangi örnek olursa olsun burada söz konusu olan birbirinizle ilgili gerçekçi düşünmeniz ve en azından bu günlerde daha dürüst yaklaşımlarda bulunmanızdır. Yani ne aşırı iyimser düşünmeli ne de birbirinizi tedirgin edici, baskı kurucu tarzda davranılmamalıdır.  Saat 21:11 sonrası Ay Yay burcunda ilerlemeye başladığında, coşkunluğunuza siz bile hayret edebilirsiniz. Çünkü bu enerji size aradığınız neşe ve pozitif düşünce akışını getirebilir. Belki sorunlar yine oradadır veya kafanızın içindedir, fakat hayat o kadar güzel gelmeye başlar ki, en azından üzerinizdeki stresten kurtulmak elinize geçen olanak nispetinde geceyi güzel değerlendirmek arzunuz yoğundur.
Sevgili Aslanlar güne, Akrep burcunun son derecelerinde ilerlemekte olan Ay etkisi altında başlamaktasınız. Saat 18.33 olana dek devam edecek enerjiler altında sizi kıskaç altına alan durum veya kişileri kendi içinizde sorgulayabilir, madem ki huzurum yok, o zaman bu gidişe bir dur demeli ve esaslı bir şekilde mücadeleye girişmeliyim diye düşünebilirsiniz. Bu mücadele alanı kimileriniz için evidir, bazılarınız için iş alanıdır. Fakat asıl önemlisi sizin kendi içinizdeki gücün uyanışıdır. İşlemeyen ne varsa gözden geçirilmeli, ileriye gitmek mümkün değilse o zaman bu duruma mutlaka bir çare bulunmalı diye düşünebilirsiniz. Tabi ki Ay Akrep burcu seyir günlerinde böylesi bir iktidar tutkusu, dönüşüm isteği normaldir. Fakat bu isteğin ne kadar kalıcı ve tutarlı olacağı, süresi hakkında gerçekçi bir gözlemde bulunulması lazımdır.

Saat 18:33-21:11 arasında Ay gezegeni boşlukta olacaktır. Hem yukarıdaki konu hem de birazdan açıklayacağım mevzular üzerinde sakin olmak, ani kararlar vermemek lazımdır. Diğer etki, beraberliğinizle ilgili konularda önem arzeder. Söz gelimi partneriniz ve siz hayalleriniz ve beklentileriniz için elele mücadele vermektesinizdir. Bu mücadele kimi zaman kendi içinizde, bazen de dışa karşı sizleri zorlamaktadır. Bir diğer örnek, aranızdaki paylaşımda aksayan bir çok nokta vardır. Partneriniz gerçekçi düşünmekte zorlanıyordur. Ve kimi zaman olayları çarpıtarak farklı konuşuyordur. Bu ise sizi rahatsız etmektedir. Hangi örnek olursa olsun burada söz konusu olan birbirinizle ilgili gerçekçi düşünmeniz ve en azından bu günlerde daha dürüst yaklaşımlarda bulunmanızdır. Yani ne aşırı iyimser düşünmeli ne de birbirinizi tedirgin edici, baskı kurucu tarzda davranılmamalıdır. Saat 21:11 sonrası Ay Yay burcunda ilerlemeye başladığında, coşkunluğunuza siz bile hayret edebilirsiniz. Çünkü bu enerji size aradığınız neşe ve pozitif düşünce akışını getirebilir. Belki sorunlar yine oradadır veya kafanızın içindedir, fakat hayat o kadar güzel gelmeye başlar ki, en azından üzerinizdeki stresten kurtulmak elinize geçen olanak nispetinde geceyi güzel değerlendirmek arzunuz yoğundur.

Hiç yorum yok: