Sayfalar

Aslan Burcu (15 Haziran Salı 2010)


Sevgili Aslanlar yeni haftaya, Yengeç burcunda ilerleyen Ay etkisi altında adım atıyoruz. Ancak bugün başta sizler olmak üzere tüm burçları yakından ilgilendiren bir enerji devreye giriyor. Venüs Aslan burcu seyri. 9 Temmuz tarihine kadar devam edecek bu güçlü etki altında iletişim, yolculuk ve çevre ilişkileri bakımından aktif bir döneme adım atmaktasınız. Yeni tanışmalar anlamında oldukça destekleyici bu enerji, yılın en parlak zamanını işaret ediyor olabilir. Venüs hayatın lezzeti, ilişkilerdeki paylaşım ve alışverişin astrolojik göstergesidir. Burcunuzda ilerlediği süreçlerde genel olarak ilişki kurmaya gönüllü kendinizi göstermeye hevesli olmanız gayet doğaldır. Bu enerji Aslanlar için coşkunluk verici bir dönemin işareti gibi durabilir. Peki kurulan ilişkiler uzun vadeli olabilir mi? diye sorarsanız, genel olarak Venüs seyirlerinde başlayan ilişkiler yaz aşkı dediğimiz türdendir. Bu yüzden pek uzun ömürlü olmaz

. Ayrıca Venüs burcunuzda ilerlerken, 6-10 Temmuz 2010 tarihinde ilişki evinizde bulunan Neptünle gerçekleştireceği zorlu görünüm, bu beraberliklerin kökleşmesine engel olduğu gibi aldatıcıdır da. Yaşadığımızın bilincinde olmamız gerekiyor. Diyelim ki evlisiniz ancak eşinizle bazı problemleriniz var veya yaz dönemi olması nedeniyle şöyle kısa süreli bir heyecan yaşamak istiyorsunuz. Ancak unutmayınız ki, bu daha sonra bir risk anlamı taşıyabilir.

Bir diğer husus ise, Jüpiter ve Uranüs gezegeninin Koç burcundaki ileri-geri hareketidir. Nitekim bu hareket, özellikle evli ve uzun süreli ilişkisi olanlar açısından gayet önemlidir. Beklenmedik gelişmeler daha sonra pişman olacağınız durumlara yol açmasın. Genel olarak döneme baktığımızda ilişkisi düzgün seyirde gidenler için bir sorun yok gibi. Birlikte aktivitelerde bulunabilir, ortak arkadaşlarınızla tatile çıkabilirsiniz. Yeni yerler görmek gezmek eğlenmek hoşunuza gidebilir. İlişkisinde anlaşmazlık yaşayan bazı çiftler bu dönemde tabii ki dikkatli olmalıdırlar. Egonuz ön planda olduğu için, partnerinizin size mutlaka uyması ve sizin fikirlerinizi, kararlarınızı benimsemesini bekleyebilirsiniz. Bu haliniz doğal olarak sorunlar yaşanmasına sebep olabilir.

Hiç yorum yok: