Sayfalar

Akrep Burcu (15 Haziran Salı 2010)


Sevgili Akrepler, yeni hafta Ay gezegeninin Yengeç burcu etkisi altında başlasa da, bugün tüm burçlar açısından önemli sayılan bir transit devreye giriyor. Venüs gezegeni Aslan burcunda seyrine başlıyor. 9 Temmuz tarihine kadar devam edecek bu enerji, gerek siz gerekse partnerinizin geçmiş ve bugünle ilgili yüzleşmelerden kaçınmanız anlamına gelebilir. Aslında bu tarihler arasında gerçekten istediğiniz şey sevgi görmektir. Bu öylesine bir ihtiyaçtır ki sizin kimliğiniz üzerinde etkisini hissettiğinizde hem ilgiye açıksınızdır hem de hakimiyet kurmaya gönüllü.

Bu iki çelişki öyle gariptir ki, birlikte olduğunuz kişi size sevgiyle yanaştığında mutlu olduğunuz halde, bir yandan da güçlü olan ben olmalıyım şeklinde tavırlar içine girebilirsiniz. Bunun nedeni kuvvetli görünmek arzunuzdur. Belki aranızda sorunlar vardır veya diyelim ki bir ilişkiniz yok sizin kendi içinizde aşk konusunda problemleriniz vardır. O zaman bunları çözümleyerek kurtulmak en doğru yol iken, üstünü örtmek veya hala aynı sorunlarla yaşarken eksiklerinizi kabul etmemek ne derece doğrudur?
Belki siz ilişkinizin verimli bir şekilde yürümesi adına ve kendinizi toplum içinde kuvvetli göstermek adına bu hakimiyeti elinizde tutmak istiyorsunuz. Fakat ruhunuzda hala doyumsuzluk, mutsuzluk varsa o zaman bu azametli duruşa neden ihtiyacınız olsun ki. Bir yandan iş yaşamında savaş verirken, başarılı olmaya çalışırken sizi en fazla mutlu edecek olgunun tutarlı bir ilişki ve sağlam bir beraberlik olduğunun gayet bilincindesiniz ama bunun için yapılması gereken düzenlemelere hazır olmalı ve sabır göstermelisiniz. Tek başınıza bunları yapamayacağınıza göre güç ve kontrol sağlamayı bir yana bırakarak ihtiyacınız olan şeyin sevgi, ilgi olduğunu ancak böylece daha başarılı olabileceğinizi ve bu başarının sorunları birlikte aşarak sağlanabileceğini ifade etmelisiniz. Yani uyumlu ve huzurlu olabilmek için karşınızdaki kişiyle aranızdaki dengeyi iyi sağlamak gerekir. Ayrıca patron konumundaki kişilerle, gücü elinde bulunduran insanlarla iyi geçinmek gerekiyor. Benim kurallarım, isteklerim geçerli demeye kalktığınız zaman buna müsaade etmeyebilirler. Demek oluyor ki bu tarihler arasında sert yönlerinizi yumuşatmanız ve etrafınızdaki insanlarla ilişkilerinizi ılımlı tutmanız gerekmektedir. Size tavsiyem, potansiyel yeteneklerinizi hayata geçirebileceğiniz şekilde iş seçiminde bulunmanız veya şu an bulunduğunuz pozisyonda iyi bir noktaya gelebilmeniz adına güçlü pozisyonda bulunan kişilerle sıcak ve candan bir ilişki kurmaya çalışmanızdır. Madem kuralları koyanlar onlar o zaman uyum sağlamaya çalışmak gayet akıllıca olacaktır.

Hiç yorum yok: